Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 15:59 - Получих заплаха в ask.fm. Очаквайте, може би, да ми изтрият темите.
Автор: winterdefire Категория: Новини   
Прочетен: 2070 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.02.2015 17:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще си напиша нарочно адреса - живея в София, Надежда 2, бл.244. Пиша го защото така или иначе антисъществата които са ми очевидно врагове, тъй като ме нападат отвсякъде - отдавна знаят къде живея. Давам го за полицията. Ако съм извършил нещо лошо, като съм давал свободното си мнение в личното си пространство, нека полицията дойде да ме прибере.

###############

> Провокацийте нямат край, веднага попаднах на блога:
http://pantaleev.blog.bg/lichni-dnevnici/2015/02/04/iztritiiat-post-ot-vchera.1335496

Лично на мен ми прилича на провокация и намек, защото не виждам смисъм за написването му. Нелогично е. Но става логично когато е съотнесено за/към някой.  На снимките се показва пребит индивид.
Нарочно е написано. Те предварително знаят какво става и си казват!... От парoдийните снимки, те твърдят че искат да ме хванат някъде навън и да ме пребивят. Но първо да ми изтрият темите в blog.bg  Имам чувството че и суперкомпютър участват в дейността, защото мигновенно подготвят всяка следваща манипулация.
!!!   Ако изтрият всичко, бъдете сигурни че антисъщества има. Същото ако нещо се случи с мен, изчезна, или спра да пиша теми. !!!


###############

Прегледайте предишните теми, в тях съм писал всичко за похищенията и намесите в сънищата ми. За експериментите с мен.
- Тема Осма
- Тема Седма
- Тема Трета

##############



Лицата които експериментират с мен и ме заплашват да не пиша ( защото ги е страх от което мога да кажа ) са:
1.Лице което се нанесе да живее наскоро в съседен апартамент.
http://ask.fm/kgbciafbi
2.Лице под мен, на четвъртия етаж.
http://ask.fm/kgbciafbi
3.Мария 
Redneval Silvertongue
http://ask.fm/Glireth#_=_
4.Бояна.
http://ask.fm/FrozenAutumn


За всичко което ми се случва не може да не знае и вътрешното министерство.
Но категорично, занимаващите се с мен - не са хора, а антисъщества които искат да държат това от което се страхуват под контрол. Страхуват се от мен и от всички можещи да мислят, които са особени. Това е програма за масов хаос и унищожение на българина и бъдещето на доброто.
  През 2010, след наблюдение на НЛО, идваха и самолети, покъсно самолети спряха да идват, а НЛО пак имаше. Тоест, за да не идват, значи знаят какво става. Наясно са, всичко е по една стратегия, план срещу българи, и изобщо срещу мислещите единици които могат да защитят доброто бъдеще и свободата. Онези дошли от миналото, са тук с целта да поемат контрол и да спрат мислещите единици да се развият. Защото мислещите са бъдещето на света.

______________________________________________


Днес на 04.02.2015, влязох в аск профила си, http://ask.fm/winterfire и видях още заплашителни съобщения от лицето:

http://ask.fm/kgbciafbi

Представящо се под фалшивото има Деянов. Последната заплаха е от преди два дни на 02.02.2014. Тогава писах, лицето е нямало как да знае че пиша, следователно ме наблюдава, може би през стените, или са ми сложили нещо с което подлушват шумните ми мисли.


Лицето признава че от 2010 ме се следяло и се занимавало с мен. Изпраща ми заплашителни и заповеднически съобщения да спра да пиша теми. Нарича ме фашист и пише "смърт на фашизма, свобода на народа". Но какъв народ и каква свобода, когато свръхконтрола идва да контролира всичко и всички?!... Лицето е поставено, навътре в схемите е и се прави на интересно.

Първо - никой не съм засегнал.
Второ - писането в личното ми простанство не е незаконно.
Трето - не следвам ничия архаична идеалогия, боря се за истината и свободата. Смешно е лице с изображения в профила си на руски лидери през комунизма и сталинизма, да ми пише за фашизъм и свобода. Просто спекулира.
Четвърто - щом лицето се намесва, само признава че в написаното от мен има голяма истина. Затова лицето агресира.

Щом ме следи 2010, лицето е и има общо с *Изродар* от spodeli.info.
 В началото на 2014, съседите над мен - китайци, на шестия етаж, се преместиха отново в Китай. Нанесоха се нови лица, мъж, жена и още някакъв мъж ( въпреки че в последствие са само мъж и жена май ). Никога не се чува да спят, цял ден правят нещо, местят нещо, очевидно психотронно оръжие.
 Когато пишех Тема Трета, написах че астероидите могат да се използват за оръжия. Тогава влизайки в банята чух мъжки глас от горния етаж да казва: "- Камъни ще падат, камъни ще падат". А статията още не я бях публикувал, нямаше как да знае какво е писано вътре. Така категорично разбрах че експериментират с мен.
 Преди около две-три седмици, бях ядосан на нещо, казах неща на глас и чух мъжки глас в банята ( нарочно да казва от там за да се чуе ): "- Фашист." Гласа идваше или от под мен на четвъртия етаж, или от над мен на шестия етаж ( по-вероятно шестия, но не е за изключване и долния ). Имам усещането че всички са в комбина, така че онова което в Тема Осма писах за тялото Мария ( Redneval Silvertongue ) че постоянно твърди че има куче, коте и заек и ги държи на верига, това не са животни, а метафора че държи три същества под конрол. Аз съм един от тях, от тези които се опитва всячески да държат под контрол.


Ето какво ми е написало лицето в аск:

 image


image


Уверен съм участва и лице с името Елиян Стаматов, защото същия пишеше непрекъснато из spodeli.info - обиди. Най-честите му думи бяха "отрепка" и "фашист", същия се занимава с разни конспиративни неща и до колкото съм виждал от профилите му - кара скъпа кола. Не случайно ми зададоха въпроса.

image



Ето какво друго получих, писах в Тема Осма, че антисъществата ме заплашват с убийство и поставяне на съзнанието ми в тяло на момичето. Ето какво още дойде в аска ми:

image


100% е написано от Мария. Жалко че още не е разбрала че си падам само по жени. Просто трудно се намира жена която да е истинска и да не играе театър.
Мария е просто едно тяло, в което има чуждо съзнание. Същото и в Бояна. Жалко е че всички бързат да обвиняват и да отритват. Защото аз не съм срещу никой пряко, но определено идеалите ми са за свобода и истина. Това е пътя към доброто бъдеще.


Изображения:
http://s11.postimg.org/3tmwlagjn/image.png#
http://s23.postimg.org/g9xl6p2gr/image.png#
http://s11.postimg.org/8gq7eta9v/image.png
http://s12.postimg.org/iywh3h3sd/image.png



========================================================

Това са лицата харесали няколкото поста още от началото на фалшивия аск на Деянов:

София.
http://ask.fm/grozdan0w
http://ask.fm/xeclipse
http://ask.fm/wassiLena
http://ask.fm/Iwssss
Враца
http://ask.fm/VeniDikova892
http://ask.fm/CvetenNekrolog
Девня
http://ask.fm/Aleksandra1427
http://ask.fm/KrisNemeca11
http://ask.fm/Shadow2637
Плевен
http://ask.fm/RusaVeshtica
Велико Търново.
http://ask.fm/Sedat4o

Всички са като от една секта, но истината е че са био-роботи със съзнания в себе си на антисъщества. Лично за мен това е единственото нормално обяснение, защо лица от различни градове се държат като един организъм и имат странни симбиотични предпочитания при които се подкрепят сякаш всеки е част от тялото на другия. Едновременно с това на асковете им има написани някой странни неща, приличащи за намеци.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: winterdefire
Категория: Новини
Прочетен: 107206
Постинги: 53
Коментари: 8
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930