Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 04:46 - Съдбата - форма на лъжата. Още за контрола. Ангел от Катуница. Яна Кръстева от София.Част1
Автор: winterdefire Категория: Новини   
Прочетен: 6799 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.02.2015 06:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Какво е прераждане и защо го има на планетата, контрол, технологии и други окови.Ангели и демони. Съдбата - като форма на лъжата. Ангел от Катуница. Яна Кръстева от София.

 

 .doc и .pdf. /p>

Минала тема > Събития, сънища, същества, демони, добро и зло в живота ми.

9.rar /p> all.rar < всички теми + статии + диаграми

___

Статии приложени в разсъжденията:

 

http://www.burgasnews.com/ezoterika-i-misterii/77303-snimki-na-patuvashti-vav-vremeto-hora

-

http://www.politika.bg/article?id=34800

-

www.brumobzor.hit.bg/Obzor.htm

-

http://bg.wikipedia.org/wiki/Атентати в Бургас

###

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/08/03/kak-e-ubit-angel-ot-katunica-nerazkazvani-fakti-okolo-razsledvaneto.165463

-

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/dve-zhertvi-na-vojnata-s-car-kiro-v-katunica-4145691

-

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/katunica-pochete-angel-i-pavel-5994258

-

Застраховател плаща 500 хил. лв. за прегазения Ангел в Катуница

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4172137

-

Бащата на Ангел от Катуница: След 3 години не дочакахме реална справедливост

http://plovdiv.topnovini.bg/node/541984

-

Вуйчото на убития Ангел от Катуница: Цар Киро ми предложи облаги, за да го оневиня

http://www.blitz.bg/news/article/264282

-

http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/ubietsat-na-angel-ot-katunitsa-osaden-na-15-g-zatvor.html

-

http://bg.wikipedia.org/wiki/Антицигански_вълнения_в_България_2011

###

Карбовски убедил Чеци да се предаде

http://dartsnews.bg/News/6652

-

Хванаха втория заподозрян за Яна

http://dartsnews.bg/News/6621

-

Адаши на издирвания Чеци пропищяха

http://dartsnews.bg/News/6550

-

30-годишен е арестуван за убийството на Яна

http://dartsnews.bg/News/6388

-

Маниак от Борисовата обикаля Фейсбук

http://dartsnews.bg/News/6338

-

Бащата на Яна: Поне двама са я убили

http://dartsnews.bg/News/6246

-

Съсед и скитник убили Яна

http://dartsnews.bg/News/6444

-

"Бащата на Яна: Поне двама са я убили"

http://dartsnews.bg/News/6246

-

Удушиха момиче в Борисовата градина

http://www.bnews.bg/article-31606

-

Последната дума на Чеци: Не съм извършил това престъпление

http://www.bnews.bg/article-119533#

 

 

 

Съвремието и човека

 

Историята учи хората че развитието е напред. Технологийте се усъвършенстват и човека се чувства привилегировано същество на планетата. Позволява си да мечтае много по-далеко, да види други светове. Далечни звезди и планети. Мечти как срещна друг живот. Неща все още стоящи към научната фантастика. Но какво ако всички отдавна се е случило, а човека просто не знае в какъв свят живее. Ако не бяха книги за да позволяват на хората да израдят началните си представи за света. Какво щеше да мисли и знае човека?! Как щеше да съди за света, по какво, по кое?!... А ако нямаше мерител на времето, ако никой не знаеше коя година сме?! Естествено, звучи прекалено. Ала нещата се случват непрекъснато. Всеки ден някъде тук и там става по нещо необикновенно. Което хората не забелязват, първо защото не искат, второ защото не им позволяват и трето защото ги е страх. От трите страха е най-лошото нещо на света. Страхът принуждава хората да се съгласяват на всичко, да продават волята и смисъла си на живот. И то само заради факта че нямат смелост да прозрат елементарните неща около тях.

  Въпрос: ”- Може ли човека да се развива, ако не познава истината за света?”.

  Отговор: ”- Който не е познал истината, едно не познава себе си. Такива лица никога не могат да се превърнат в пълноценни индивиди и поради тази причина - не могат да еволюират в нещо по-високо, отколкото всички ги заставят. Защото в живота на планетата земя има строга регулация, никой да си мисли че разполага просто ей така със свободата си. Свободата се печели, взема се. Така е защото на планетата има прекалено много интереси. Много страни и всяка има нещо. Различните интереси, създават условия за война. В предни теми писах за селекционерските идеали на антисъществата, при което избират само най-силните и те продължават напред. Докато слабите убиват, или хващат, така че да ги използват. За онези които не са забелязали, на планетата Земя има скрито робство. То не се казва, защото е започнало много отдавна. Още от времето на езическите богове. Те са извънземните за които постоянно се говори навсякъде по света. Ако вземем в предвид Асиро-Вавилонската митология, наблюдаваните контролиращи същества са - продължение на “Анунаките”. Които по начало се водят за подземни божествена и полубожества. Какво означава това - същества притежаващи познание и разбиране за света и историята в която живеят.

 Спрямо Египетската митология, съществата които в 21 век, през последните 10-15г. които се опитват да завладеят света идват от Долен Египет ( Поземния свят, или Дошибалба както е спрямо мезоамериканската и майска митология ) Нещата са парадоксални, защото съществата които аз наричам - антисъществата, защото унищожават доброто и целят единствено контрол - идват от далечното минало на планетата. Но сегашното време 21 век, 2015г. не е по-горен свят. Съвремието също е долен свят, но спрямо времето от което идват антисъществата - е по-възходящо. Тоест, нещата които в света се случват ставта от край време, но ще стават още повече - защото света се приближава към своя край. Антисъществата мислят че знаят всичко, но реално знаят само това което вече пише в книгите - ТЕ НЕ СЪЗДАВАТ ИСТОРИЯТА, ТЕ Я ПРЕПОВТАРЯТ - КОПИРАТ ОТ МИНАЛИ ДЕЙСТВИЯ. Правят го, защото не знаят друга история и се страхуват че ако опитат друго, светът и те може да загинат. Реално с всяко свое действие на повторение, антисъществата създават парадокси, които водят до още по-грешки и накрая - света загива заради егоизмът им.

  КЪМ ИМАЩИТЕ СТРАННИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ. Ако имате чести “deja vu” - та, знайте че причината да е така, е защото в света има същества и предмети които не са от сегашното време, а от бъдещето. Със съществуването си в 21 век, те създават проблемните усещния, които са показател за неправилност във времето.

  Въпрос: ”- Как има същества и предмети от бъдещето, щом антисъществата идват от миналото?”

  Отговор: ”- В минала тема описах причините, но по-конкретно, те искат да завладят бъдещето и да отстранят напълно човешката свобода и воля. Идват от миналото, но пътуват и към бъдещето от където пренасят предмети и градят съоръжения и планове за масовата война, която е невъзможно да не се случи ако нещата продължат да съществуват по този начин - вечно. Независмо редуцирането и контрола на човешките индивиди, антисъществата не са съвсем еднакви, всеки от тях също има принципи и желания за задоволяване. Което води до желание за повече власт. Дори и изведнъж да изченеха всички хора, антисъществата щяха да започнат да водят битки помежду си, защото желанието за власт и контрол - им е като инстинкт за самосъхранение.

  Въпрос: ”- Какви са има плановете за да спрат войната?”.

  Отговор: ”- Първо - намират специфичните можещи да мислят индивиди и прехвърлят съзнанията им в други тела ( похищават ги ). Убиват оригиналните им тела. Внушават на индивидите в новите тела че са едни от тях. Убиват ги защото мислят че като променят лицата, ще променят и бъдещетите действия и ще спрят разрушенението на света. Но се заблуждат. Има далеч по-лоши неща от разрушението на света. Защото ако продължат с тенденцията си спиране на естествения ход на нещата - светът на съвремието ще се натъкне на още няколко времена. И когато всички се съберат в съвремието - това ще доведе до тотален хаос, в който света може да загине. Антисъществата боравят с ХАОСА за да прикриват действията си. Техния ХАОС, не е ХАОСА който може да възникне - много по унищожителен от използването на някакви си оръжия.

  Вторият начин на спиране на естественияте процеси в света, са чрез превръщане на хората в биороботи. Като всички са свързани в една контролна мрежа от свръхкомпютърана система. Всички био-роботи в своята свързаност могат да се държат като много същества, или да проявяват симбиозната си природа - на едно голямо органично същество в части. То се нарича - Апофис ( пълзящата змия на злото ) . Защо зло, защото това означава отнеман на свободата чрез насилие.

  Антисъществата процедират на принципа - “колкото повече, толкова по-добре”, асимилирайки повече индивиди, те мислят че са способни да завладеят света и да спрат естествените глобални промени. Интересно е, че при цялата си многобройност те все пак не осъзнат че вселената е по-голямото място, от някаква си - планета. Не може да се спре глобален естествен процес. То е като река, щя е преградиш, ще я забавиш, но пак ще избие - от другаде. Защото това е света, а света е над всички същества. Процесите му са универсални и няма нищо случайно. Онова което е естествено се случва от Господ, защото така е редно да стане. В противен случай настъпват лоши обстоятелсва който никой не може да спре. В тези факти съществата се обеждават по два начина:

1. По-лесния.

2. По-трудния.

 

 

 

Правилата

 

В този създаващ се и създаден непознат за хората свят - има правила. Правила държащи в строг контрол всички.

За какво са те?! За да гарантират че в света ще има постоянна заетост. Представете си хората като телефони. Всеки телефон постоянно в режил изчакване, позвъняване, говорене. И нито един свободен. Всички заети и задължени.

  Въпрос: ”- Какъв е смисъла и целта на това?”

  Отговор: ”- Докато хората не са заети, те не мислят за нищо друго освен работата си. Това се оказва съществен бонус за недружелюбните същества които се възползват от наивността и незрялостта на човешката психика. То е просто за раздейване. Дават се много материални блага, срещу това да забравих за свободата си. И никога да не се замисляш - какво ще се случи там или някога. Защо идва това, или онова. Изобщо - въпроси които хората в

припярността и тесноглдието си не забелязват. “

  Който мисли, се превръща във враг за антисъществата. Но и истината е друга. Антисъществата не нападат случайни индивиди - ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИМАТ СПИСЪЦИ С ИМЕНАТА НА ИНДИВИДИТЕ И ТЕХНИТЕ

ВЪЗМОЖНОСТИ.

  Въпрос: ”- Откъде разполагат с тези данни?”.

  Отговор: ”- От бъдещето, от там те знаят всичко за всеки който ги интересува. Така разполагат с всички данни, за индивидите и практически знаят какво да очакват от индивида. Но преди да ги отвлекът, похитят, сложат чип и тнк - първо известно време ги наблюдават. Проучават дали са точно такива каквито се очаква. После *им предлагат големи обещания, които всъщност не могат да изпълнят*, но ако се касае за нещо материално - за него все ще намерят време и място. Просто за истината - не намират. Разполагат нещо наречено “ТАБЛИЦИ НА СЪДБИТЕ”.

  Въпрос: ”- Има ли съдба?”.

  Отговор: ”- НЕ. Има карма, различно е. Съдбата и кармата погрешно се разглеждат като едно и също. Думата “кармата” описва добре съвременния свят. А съдба, то е ясно какво казва - Съдба - СЪД - СЪДИЛИЩЕ. Такова нещо няма естествено. То се предизвиква изкуствено от СВРХКОНТРОЛА НА СКРИТИТЕ СЪЩЕСТВА. Понякога манипулацията е полезна, помага за развитието. Друг път е вредна защото пречи на естествения ход на нещата. Много същества се опитват дапочинят света, но света не принадлежи на никой. Онова което хората наричат “съдба” се предизвиква от “агентите на съдбата”, реални същества които невидимо за хората контролират събитията и водят немислещите индивиди за носа. Та, основания въпрос е - дали хората осъзнават какво се случва около тях, или се замислят за избора си, изобщо кой избор е вас и кой е просто нарочно оставен? Злите същества са в същата ситуация, техните действия са просто карма и изкуственост. Но те нямат волята да се замислят че точно те с действята си - предизвикват събитията. Желанието им на всяка цена да променят бъдещето е голямо и сравнително добре планирано - С ЕДИН ГОЛЯМ ПРОПУСК - ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ СА ГО ПРАВИЛИ И ПРЕДИ. СТРАННО Е КАК НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ. ТЕ НЕ СА НОВАТОРИ, ТЕ СЕ ПОВТАРЯТ. И ПОНЕЖЕ ДЕЙСТВАТ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЩЕ ИМА - ВСИЧКО КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ - ВЕЧЕ СА ПРАВИЛИ И НЯМА ДА Е НОВО. АКО МОЖЕХА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИТЕ СИ ЖИВОТИ, ЩЯХА ДА ОСТАНАТ МНОГО ИЗНЕНАДАНИ ЧЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ НИЩО РАЗЛИЧНО. КАТО ЧЕ СА С РАЗВИТИЕ В ЗАСТОЙ. Иначе идеята им да променят бъдещето - те имат за новаторска, но се заблуждават и преди са го правили и стават лоши неща. Виждайки света в хоризонтала, не виждат вертикалата и не разбират какво правят и какво ще дойде.

 

 

 

Контрола - илюзията за живот

Какво представлява света?! Човешкия - планета, голяма шир, непознат космос. Свобода и нови хоризонти.

Колко заблуди. Интересно е как никой не се пита защо технологийте в света умишлено се задържат?! Истината е една, много неща има, но се спират. Контролиращите човешкия свят през това време на 21 век, не биха позволили хората да се развият технологично колкото тях, или достатъчно за да забележат контрола който им оказват и да вземат мерки. Представете си изведнъж всички да усетят съществуването на био-роботи около тях, както и използването на чипове. Какво ще се случи, паника. Защото света е продължение на далечното минало, когато хората в страната с едно от много имена - Атлантида - са били използвани за роби. Днес в 21 век, робството е скрито, никой не го усеща, освен ако не се научи да мисли нестандартно. Робството на човека се прикрива с изкуствено ежедневие.

  В минали теми говорих за чиповете, описах че е логично технологията да е усъвършенствана и минитюаризирана. Въведох тематично - съществуването на няколко вида чипове, включително нано - полутечни, които да могат да се инжектират с нещо друго - примерно ваксина в тялото.

  Сега, ще продължа темата за чиповете, като въведа един нов модел чип, който не може да няма бъдеща основа.

Чипът е органичен.

  Въпрос: ”- Защо органичен, това не е ли невъзможно?”.

  Отговор: ”- В съвремието все повече се говори за екологичен начин на живот. За органика. Био-техлогий, заместващи стандартните механически - така че процесите на производство да се усъвършенстват и ускорят. След като големи механически прибори търсят органични заместители. Очевидно е че следващо ниво в развитието е органични чипове. Които представляват специално програмирана DNK в клетка, или поставена в бактерия. Така ципът става многофункционален и лесен за производство, защото клетките и бактерийте се възпроизвеждат, а с тях ще се произвежда и програмираната ДНК. ДНК става устроиство когато някои от атомите и молекулите бъдат заменени, или добавени с такива отговарящи на определена честота. След експериментиране - въвеждането на точни модели ДНК - създава устройство което може да бъде контролирано.

  Въпрос: ”- Как се слагат такива течни, генетични чипове в човека?”.

  Отговор: ”- Чрез вирус. Създадения код се поставя във вирус. Когато вируса го поеме, става преносител на кода, както комара е преносител на вируси заради кръвта която е пил. Спецификата изсква протото инжектиране на готовия разтор с вируса в човешкия организъм. При което човека прекарва нещо като слабо и кратко болестно състояние. Вируса се умножава влизайки в контакт със всяка клетка и инжектира в нея програмирания ДНК код, чийто части са така създадени че да се захват за ядрото и да доведът до генетично именение - замяна и добавянето на изкуствения код. Който позволява контрол над тялото на индивида, по същия начин както при поставяне на чип в мозъка.

  Имайки предвид че на планетата земя е пълно бактерии и внезапно връхлитат вируси. То този начин за налагане на свръхконтрол се оказва изключително икономичен и бърз. Вируса може да е се нагласи така, че да не предизвиква сериозни симптоми, а само нещо като - леко неразположение и настинка. Начин за превръщане хора в био-роботи - стига и само изнектирането на вируса, който може да се крие и в под фалшивото име на *ваксина*.

 

 

 

 

Рая, душата и подземния свят.

 Същестува много литература занимаваща се с живота отвъд разбиранията на човека. Нямам съмнения на някой им е направило впечатление как темите за ангели и демони се промъква в обществените среди и става актуална. Излиза от под мрачните дебри на присмеха. Защото хора има много неща който не знаят, понеже не ги усещат.

  Библията е една от книгите в които се говори за Господ, Рая, Ада, Ангели, Демони. Изобщо - всичко. Като книга може да се приема по много начини. Обикновено на нея се гледа като матафора. Но защо да е метафора?

Защото не виждате ангелите, не виждате демоните? А как бихте могли, когато те се крият под носа ви, наоколо, в човешки тела.

  Въпрос: ”- Кои са ангелите и кои са демоните?”.

  Отговор: ”- Очевидно, ангелите са от страната на доброто. Демоните от страната на злото. И едни и другите, са във вражда. Спрямо съвремието те са извънземни същества, толкова до колкото са непознати на човека.”

  Цитати, относно демоните ( Бесове ) от книгата “Световни митологий”.

 

“Бесове, в древнославянските митологично-религиозни представи зли духове... антагонисти на Светата троица и ангелите, слуги и войни на дявола, “невидими врагове на човекия род. Дейността на Бесовете като изкусители е насочена срещу всички хора, но те се отнасят с внимание към монасите, аскетите и пустинниците, с които се намират в открита война... имат обща с ангелите способност да са невидими и са се явяват на хората само по собствено желание...могат да приемат образа на ангели и тнк други.“

Защо намесвам Бесове, защото същестува славянската библия - Библия Бесика, в която се говори за племе беси. А Библия Бесика е по-стара от израелската Библия и в нея се говори почти същото което и в израелската. Та... проследете фактите, съществува Библия Бесика, а Бесове са названи за демони. Демоните пък е друга асоциация на падналите ангели. Което са - друга цивилизажия ползваща технологии, няма нищо магически - всичко е в технологията. Невидимостта им е от промяна ъгъла на светлината и вляене на всички индивиди които имат поставени чипове. Могат да ги наблюдават без да ги виждат. Носят специални костуми, но съществува същата технология вградена чрез програмирано ДНК. При което създанието може да става невидимо чрез контрол на био-полето около тялото си.

 

Тогава при факта че в съвремието не се наблюдава нищо, а нещата стават все по-лоши. Очевидно сегашния свят е - близък до АДА. Въпреки че би трябвало да е преизподня, но идвайки миналите същества го променят и се превръща в тяхната среда.

 

Всяка същество има душа. Душата не е само мисли, практически душата е този кой мисли. Душата е съзнанието. А то както сигнала по кабела може да се прехвърля до друго място. Тялото - е затвор за душата, задържа я и така има живот.

 

 

 

Скритите компютърни станции и системи за контрол

 

 

Тайния контрол е в факта че в света отдавна същестуват истории за прераждане. Вече дори се среща често лице да си признава че има спомени от места и тнк които не познава реално. Да разказва за живот проведен на друго място и тн. Това са факти, защото не може да се приеме че десетки хиляди по света си измислят едно също - то няма логика.

  Според мен. Част от тези виждания са чести похищавания. В индивидите има поставен чип, независимо по какъв начин. Докато други също имащи спомени - са били прехвърлени в друго тяло. Реално, това е единствения начин да съществува прераждане. Защото естествения ход на нещата не предполага постоянно връщане на земята. Душата трябва да се върне при Господ. Но на земята има изградени системи, които пречат на душата да се върне и я държат като в клопка. Системата представлява излъчвателни системи, които спират душите и ги връщат за повторен живот. Но по-често се прилагат устроиства директно. Излъчвателите са на няколко места.

1. Под земята.

2. Под водата в Тихия Океан.

3. Логично е да има нещо и на Луната. Тази система може да е на хилядолетия. Хората тепърва проучават планетата. Факт е че всички намерени извънисторически артефакти бързо се скриват или мистериозно изчезват.

Истороята на планетата се държи под контрол.

 

 

За да разсясня въпросите и да демонстрирам че обясненията които предлагам не са крилати, а се базират на факти и идеално успяват да обясняват наблюдаваните явления на планетата Земя, давам цитати от две теми:

 

1.*Зоната на мълчанието* 50 км, е градчето Себалос, На границата на САЩ и Мексико, на 400 мили от Ел Пасо, има странна пустинна местност.

2.ФЕНОМЕНЪТ "БРЪМЧЕНЕ"

3.Атентат на АСАЛА ( България, Бургас )

 

 

=1=.*Зоната на мълчанието*

Цитати:

-“През 1930 г. мексиканският пилот Франсиско Сарабиа, докато пилотирал над пустинята, установил, че радиостанцията му отказва да работи там. Когато се прибрал, той докладвал за това, но никой не му обърнал сериозно внимание.”

-“По-късно, през 70-те, американската експериментална балистична ракета „Атина”, изстреляна от полигона Уайт Сендс, внезапно променила курса си и претърпяла авария в зоната на мълчанието. Няколко години по-късно над пустинята се взривила и ракета „Сатурн”. Анализирайки редица загадъчни инциденти на това място, правителството на САЩ достигнало до извода, че те трудно могат да се обяснят със случайни съвпадения. Затова военното министерство изпратило в зоната група учени. От този момент районът започнал да се посещава периодично от научни експедиции. Мексиканското правителство построило в центъра на пустинята нещо като градче, наречено „Биосфера”, което да служи на изследователите за базов лагер. А самата зона на мълчанието получила условното наименование „Морето Тетис” (в памет на древен океан, който покривал тези места преди милиони години). Обитателите на лагера изучавали случващите се в този район паранормални явления, а материал за проучванията им не липсвал.”

-“На няколко пъти фермери наблюдавали как от небето се спуска огромно светещо кълбо, от което излизали ярки същества и се отправяли към хората. Те обаче побягвали в обратна посока.”

-“Сред коренните жители битуват много истории за пришълци, разхождащи се свободно из зоната. Един такъв случай се отнася към средата на 70-те години на миналия век. На 3 октомври 1975 г. Ернесто и Жозефина Диас, увличащи се в свободното си време по археология, се отправили с пикапа си към територията на Зоната на мълчанието с надеждата да намерят нещо интересно.

По обратния път ги застигнала силна буря с проливен дъжд. Пикапът забоксувал, а след това започнал бавно да затъва в калта. Съпрузите се чудели какво да предприемат, когато забелязали, че към тях се приближават двама мъже с жълти наметала и шапки. Те предложили на Ернесто и Жозефина своята помощ. Изпаднали в беда, съпрузите нямало как да не приемат. Но това, което ги изумило най-много било не внезапната поява на доброжелателите в жълто, а лицата им, които били доста необичайни. Докато размишлявали над това, непознатите ги помолили да седнат обратно в автомобила и се отдръпнали няколко крачки назад. А след това пикапът буквално се надигнал и преместил напред. Онемял от почуда, Ернесто преодолял изненадата и излязъл навън, за да благодари. Но от доброжелателите им вече нямало и следа.”

-“През ноември 1978 г. журналистът Луис Рамирес заедно със своя фотограф се отправили към изследователския лагер на зоната, за да съберат материали за публикация. Скоро те забелязали, че са се отклонили от пътя. Тогава Рамирес видял в далечината насреща им да се задават някакви хора. Решил да ги попита за пътя и казал на спътника си да отклони автомобила. За негово учудване той профучал покрай непознатите, без дори да забави. Когато го попитал защо, фотографът го изгледал странно. Той не бил видял никакви хора.

-“Интригата се завихрила още по-силно, когато след малко Луис Рамирес отново видял три фигури. Този път той бил по-настоятелен и принудил партньора си да спре. Фотографът все така продължавал да твърди, че са сами и не вижда други хора. Рамирес успял да разгледа непознатите и не видял нищо необичайно в тях - изглеждали му като най-обикновени хора. „Аборигените” му обяснили как да стигне до лагера и му казали, че са фермери и търсят наоколо избягали кози и овци. Но когато се добрали до лагера, научили от сътрудниците там, че в пустинята няма други хора освен тях, а за паша на животни е абсурдно изобщо да се говори. Кои в такъв случай били тайнствените непознати?”

 

=2=.*ФЕНОМЕНЪТ "БРЪМЧЕНЕ"*

 

-“Този материал е опит за обзор върху една тема, която в България е много слабо известна. Става дума за така нареченото "бръмчене". Явлението е познато под различни названия, в зависимост от мястото, където е наблюдавано. Във Великобритания е известно като Бристолски шум, в Америка - като Таоско бръмчене (Taos hum), бръмчене от Кокомо и т.н. В Интернет има множество материали по темата, но почти всички са на английски език. На български език има само една статия в българската версия на Уикипедия. Първият вариант на тази статия, озаглавен "Таоско бръмчене", беше написан от мен преди около една година. След това статията беше редактирана от други потребители, които внесоха някои дребни изменения, например думата "бръмчене" беше заменена с "бучене" и по настоящем статията фигурира под названието "Таоско бучене", в категория "Необяснени явления". За съжаление, темата не предизвика практически никакъв интерес. Феноменът "бръмчене", обаче, се наблюдава и на българска територия, поради което смятам за необходимо, българската общественост да бъде по-подробно запозната с основните факти. С цел кратко и ясно изложение, текстът е изграден под формата на въпроси и отговори.”

-“Бръмченето е физиологичен феномен. Представлява възприятие за басов звук в едното или в двете уши. Класическото описание на този звук е като буботене от дизелов двигател, работещ на празен ход и намиращ се сравнително далеч.”

-“Наблюдава се на отделни места, с размери от порядъка на един град и околностите му. Среща се и в слабо населени и безлюдни райони, например в някои планини. Към днешно време (2006 г.) такива места има по целия свят. Най-известните, обаче, са във Великобритания, Европа, САЩ и Канада. На този етап, е трудно да се каже дали концентрацията на въпросните места е по-голяма в тези страни или по-високото равнище на комуникациите и най-вече масовата употреба на Интернет са причина за по-голямата известност на проблема. Може би най-прочутото място в САЩ е град Таос, щат Ню Мексико. “

-“Отговорът на този въпрос е труден и нееднозначен. Преобладава мнението, че проблемът е станал известен във Великобритания в началото на 60-те години на 20-ти век. “

___

Под *Зоната на мълчанието* се крие система подобна на радарна, но използвана за комуникация и създаване на фон около планетата Земя. Така че душите се държат и отново се връщат, вместо да продължат свободния си път

към Господ и други места ( планети ) Така, земята е превърната в капан за души. Не е нужно да вярвате в съществуването на душа - мислете. Науката доказва съществуването й. Също както и същестуването на аурата, За онези които ще приемат горното за ненормално, тях ще ги попитам: ”- Вие нарочно ли така говорите, за да спрете другите да прозрат истината, или просто ви харесва да живее в заблуда? А познавате ли света в който живеете? Ама наистина? А не само какво се случва пред ръцете ви? Защото света не е от вчера, не е от 100 години, не е и от милиони. Ако човек очаква да научи нещо за света без да мисли и без да търси, а разчитайки само на което вижда повърхностно, никога няма да разбере повече отколкото му се предоставя / или е казано някъде.

  Феноменът бръмчене, е звуковия фон от изкуствено създаваното поле около земята. То е подобно на лъченията при психотронните оръжия.

 

 

=3=.*Атентат на АСАЛА*

Факти:

- На 9 септември 1982 г. в 14:30 ч. в Бургас от арменски терористи, обявили се, че принадлежат към организацията "Отмъщение за арменския геноцид" (АСАЛА) - свързаната с нея група "Отмъстители за арменския геноцид" (ДЖИСАГ), пред жилището му е направен опит за ликвидирането на турският консул в града, Бора Сюелкан. Сместо Сюелкан е убит неговото административноаташе.

 

- Разпитаните свидетели и очевидци на престъплението дават следното описание на терориста:

- Мъж на възраст около 20-25 години, ръст до 180 см, атлетично телосложение, продълговато лице, черна, слабо къдрава коса, мургав. Установено е, че от 16 до 18 ч. на 8 септември лице с подобни белези е седяло на пейка в градинката пред жилището на дипломата и е наблюдавало входа. На местопроизшествието в ж.к. "Славейков" са открити пистолет 9 мм, марка „Стар", 4 гилзи, медицинска ръкавица и парче плат тип „американ“ с размери 49/23,5 мм, върху което с флумастер е написано на английски: „Ние убихме турския дипломат. Арменски командоси от организацията за справедливост срещу арменския геноцид." На 10 септември работници в предприятие „Чистота" намират и предават в милицията пистолет, зареден с 8 патрона, захвърлен в контейнер пред блок 41 в ж.к. "Изгрев", който се намира на около 800 м от местопроизшествието.

 

 

Извод. Субекта на престъплението е нехарактерен. За 2015г. , нямаше да има нищо странно, но за 1982г. описанието на лицето и особено действията му са - преценени и прекалено нетипични за времето му. 1982, английският е бил добре познат език, но не чак толкова че арменски терорист да пише на английски върху плат признае за убийството на турски дипломат. Защо на английски? Явно заради една причина - предизвикване на медийно внимание и достигане на случая и до англоговорящите страни. Тъй като отдалечени случай където някой узпотребява нечий език, ведна правят всеобщо впечатление. Атентатора би паснал в мярката - убиец от друго време, дошъл за да промени нещо в 1982. Впечатлително е че изхвърлил пистолета си в ж.к. Изгрев. Не изглежда да е случайно - намеци навсякъде.

 

 

 

Снимки на “хора” от бъдещето.

 

В интернет има статий за лица на стари снимки несъвпадащи си с времето. Има и видеота, уловили странните моменти. Примерно минувач държащ ръката си до ухото все едно държи мобилен апарат, а годината е много преди създаването на глобална телекомуникационна мрежа и GSMи. При вида на снимките и кадрите от миналото, едни ще ги приемат за факт, други за скалъпени. Но сред снимките има и такива водещи се категорично за автентични, защото са излезели направо от архива. Ако ги разгледате внимателно ще останете очудени от факта че индивидите - държат или правят нещо нехарактерно за годината в която са. Често до тях има и други, но от снимките не се вижда да им прави впечатление.

  Мнението ми. Снимките са нарочно създадени, лично нямам съмнения че много от снимките са автентични, но причината да бъдат направени не е случайна. Лицата на снимките са ги направили планирано, за да оставят следа, напомняйки на съвремието че съществуват и извучвайки поведението / реакцийте на хората, при вида на снимките. Това пак е занятие от статистиката. А дали говорят по телефон или само така изглежда - мисля е друг въпрос. Примерно във филм Джон Картър от Марс - чуждоземните разговаряха само като си докосваха ухото, защото сензорите бяха малки и вградени в учите им. Предпожимо е че държат телефон за провокацията и за да не изглеждат луди че си говорят сами.

 

 

image

 

 

През 1928 г. жена говори по мобилния телефон. Друга – през 1938г.

Статия:

http://www.burgasnews.com/ezoterika-i-misterii/77303-snimki-na-patuvashti-vav-vremeto-hora

Цитат:
“През 1928 г. малко преди премиерата на „Циркът” от Чарли Чаплин е заснета жена, която накарала много хора да повярват, че разходките във времето не са измислица. Жената, която остава неизвестна, държи ръката си до ухото и говори с някого, но всъщност върви съвсем сама.”

 

 

Защо не бива да се вярва 100% на гледачки, врачки, екстрасенси и тнк.

 

Не се знае причината за дарбата им. При едни може да е вид дарба, но за други да е фалшивост - да имат чип и през тях да говори ( пуска данни ) зло същество. Затова в Библията е казано да не се вярва на врачки, гледачки и разни екстрасенси. Защото през тях говорят не висшите сили, а най-често злите сили. Използват ги за да манипулират действията на хората. А как познават неща, просто е - антисъществата говорещи през тях, или пускащи им мислите, имат данни за бъдещето. Затова техните пророчества са все мъгливи, битови, обособени, но нищо за глобалния характер на нещата. Нисшите създания не познават бъдещето, каквото знаят е от видяно и прочетено от бъдещето. Докато висшите създания виждат света като на длан, гледат от възходящ към низсходящ, гложален тип събитията.

 

 

Заблуди

 

Съществуват твърдения че по-висшите и опитни души са тъмно виолетови. То е погрешно разбиране. Тъмни и тъмнеещи са не по-висшите души, а по-умърсените. Понеже изкуствените полета задържат душите, те непрекъснато се прераждат на планетата - отново и отново. Греховете които извършват се натрупват и както мръсотия - правят душата с много преживени животи, но и много грехове - тъмна, мрачна. Мрачните души - са мъгливи и са нисши.

  Висшите души са прозирно бели и от тях стой светлина.

Затова да се говори че индиговите деца, били децата на бъдещето - развити и тнк. - са глупости. Индиговата аура говори за много стаени проблеми, страхове, притеснения, грехове, съзнателна лесна подбудимост към грях и много черногледи мисли. Тоест говори за деца с проблеми.

 

 

Модел на премахване

 

Селективния метод е идеалогията на отстраняване на непасващите към желаното рутинно обществено поведение - индивиди. Което просто казано е “отнемат ги от обществото, защото ги искат за себе си”.

Даже и да не бях описвал подробно методите на антисъществата за похищаване, пак нямаше да има съмнение че странните неща - се случват реално.

  Защото стига някои набързо да прегледна случайте на внезапно изчезнали, самоубили се, убити - деца, младежи и някой възрастни и първото което че остазнае е: “Лошото се случва само на невинните, на добрите.”.

 То е достатъчно обстоятелство за да се стигне до замисляне как е възможно от всички случай потърпевшите да са били възможно най-невинните индивиди. Които ако бяха останали щяха да направят света едно по-добро място. Тоест, прекалено очевидно че антисъществата не искат добри и интелигентни индивиди да същестуват в обществото на хората. Така че, който има добри качества, притежава умения, може да мисли - да се чувства застрашен.

 

 

Доказателство за внушания и контрол

 

На 07.05.2012 получих писмо в abv.bg пощата си. Писмото беше от Десислава Лилова - от Пловдив.

По онова време не гледах сериозно на странните случай на изчезвания, самоубийства и убийства. Но Десислава гледаше с подозрение и имам усещането че нарочно ми е написала това което ще прочетете, за да ме въведе в ставащото. Нещо като намек за опасността. ( Тя засяга случая на убития Ангел от Катуница )

 

image

 

 

 

Първо беше писала историята си в spodeli.net. Как неизвестни лица започнали да я следят навсякъде и да се държат странно с нея. Какво се е случило покъсно с Десислава и има ли я все още - това е в сферата на догатките.

 

 

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

=====================================================================================

Още случай от България

 

=====================================================================================

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

 

 

 

Катуница - 28.09.2011 - 19г. Ангел Петров - блъснат

 

 

_____________________________________________

Факти:

 

 

- "Ангел, 19г. блъснат от бус с водач ром."

- "Павел, 16-17г. припаднал по време на безредиците, покъсно починал. Имал изкуствена клапа на сърцето."

- Бусът бил шофиран от Симеон Йосифов. В бусът били гости на Цар Киро.

 

- Според обвиняемия Рашков, неговата фамилия нямала нищо общо.

- Майката и бащата на Ангел спечелиха делото в Софийския градски съд срещу застрахователната компания, сключила гражданската отговорност с буса, управляван от Йосифов. Семейството предяви иск за 1 млн. лв., но магистратите са постановили по 250 хил. на двамата родители Атанас и Веселина.

- Веселина и Атанас Петрови предявиха иска след окончателното решение на Върховния касационен съд, който прати шофьора, прегазил сина им, за 15 г. в затвора. Смъртта на Ангел отприщи бунтовете в Катуница.

- След убийството на 19г. Ангел в Катуница започнаха размирици, които отекнаха в страната.

- През печалната за Катуница 2011 година на 23 септмеври бус пълен с роми, приближени на ромския тартор Кирил Рашков, сгазиха момчето и влачиха тялото му над 11 метра.

- Бусът- убиец е тръгнал от дома на Рашкови и след смазването на Ангел пак се е върнал там, това е доказано от съда, допълни вуйчото.

 

___

Преди трагедията:

- „Кирил Георгиев Рашков, известен в обществото като "Цар Киро", решил да демонстрира пред Веселин Христов, негови близки и населението в селото сила, влияние, финансова мощ и широка подкрепа от ромите в региона, затова повикал роми от „Столипиново”, като им обещал по 100 лева на ръка, безплатно пиене и храна, ако дойдат и респектират близките на Веселин”, пише в мотивите на съда.

- 10 леки автомобила и бусът, шофиран от Симеон Йосифов, карали бързо из улиците на Катуница, за да респектират населението. Според магистратите те форсирали автомобилите и се опитвали да покажат надмощие и пренебрежение пред хората от селото.

- Убитият Ангел Петров и баща му видели създалата се ситуация. Ромите слезли от колите. Част от тях държали колове и ножове, отправили множество закани за убийство и псувни. За да се защитят, Атанас Петров изпратил сина си до дома им да вземе летва. Ангел Петров взел летва, повел и домашното куче, за да респектират лицата, с които са в конфликт и се върнал при баща си, предавайки му летвата.

_____________

Към част втора > ###

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: winterdefire
Категория: Новини
Прочетен: 107233
Постинги: 53
Коментари: 8
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930