Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2014 02:39 - Новото робство. Част Втора - Опасности.Тероризъм.Хората и чиповете.Тайни общества.Една истина.
Автор: winterdefire Категория: Новини   
Прочетен: 1838 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Продължение от ЧАСТ ПЪРВА --- http://winterdefire.blog.bg/history/2014/12/18/.1323516



...Фантазиите за първия контакт с "четвъртият вид", са манипулация на демоните.
Те имат голямо влияние сред хората, като на мнозина им внушават мисли. Или просто сами лично пускат "фантазията", за да стигне до всички от популацията. Така постигат:
 Първо - изучават човешкото поведение и преценяват какво хората могат да приемат и какво не. Каква да им е тактиката покъсно и на какво хората вярват.
 Второ - подготовка за един бъдещ театър. Визия на разкритието, при което след десетилетията в търсене на извънземен живот в космоса, демоните се появяват официално от небето и слизат сякаш са жители дошли от някое непознато далечно кътче във вселената. Получават внимание, овации, интереса на всички хора по цял свят и се настаняват официално. Като накрая поемат официална власт над хората, без да се крият. Всички демони живеещи под земята, излизат без притеснение, без да се крият и заживяват измествайки хората. Нещо което демоните винаги са искали. Нарекох достолепната представа за първия контакт - фантазия, защото никога няма да се случи в същия представен вид, нищо няма да е реално и истинско. Демоните живеещи на земята сред народите, ще излязат отпред и ще се представят за идващи от космоса за първи път от много време. Те са друга раса, на същества отдавна познати, но забравени. Расата на змиите-хора. Модерно му са плъзнали ( може би нарочно пуснати от самите тях, или от други същества ) визията за съществуването на хуманоидни "рептилии", вампири прочее. Но и двете са все змиевидните-хора. Известни са в индийската митология и се характеризират обичайно с враждебност към хората и всички други същества.

Въпрос: "- Защо демоните искат да контролират хората."
Отговор: "- В съвремието хората се забавляват чрез кино, музика, шоу програми, цирк, купон и тнк. Така разпускат в сивото си ежедневие. За демоните човешкият живот е пиеса, на която те пишат сценариите с контрола си. За тях контролът над хората е техният филм, начина им да се забавляват. Вместо да гледат свой пиеси, те играят с хората като пионки и гледат реакциите им като че е спектакъл. Водят се и от желанието за оцеляване. Те владеят, но и са зависими от хората, както един робовладелец е зависим от имуществените си притежание от които не може да се откаже, защото й/му носят благополучен и улеснен живот. Без хората, демоните ще трябва да се занимават с повече дейности, което
няма да им спести някой трудности.".

5) Роботизиране на хората.

В обществото на хората, контролът над животните се нарича - дресировка. Качеството в съществата и умението им да възприемат затвърдените изисквания, думи, заповеди и действия, така че да променят личността си и да се превръщат в това което "господарите им" са поискали. Демоните се възприемат за господари, а хората за - животни. Всъщност обаче те третират всички за животни, включително и другите същества които са им пречка. Терминологично словосъчение описващо процеса е -> промиване на мозъка. Мозъците на хората, изобщо на всички неудобни се подлагат на настроика. Отдавна в интернет се говори за "чипизацията" на хората, която се свързва с краят на света. Към четящите, както казах, не ви задължавам да вярвате в нищо, карам ви да се замислите и да внимавате. Темите от този род, нагледно са вид манипулация за да се провери как прочетеното ще бъде възприето от популацията. Те извършват изледвания над хората, защото така е по-добре за тях, отколкото да тестват свойте от своя вид. Подобни конспиративни твърдения, се възприемат от хората по два начина - или като шега и безсмислица на луди, или като безспорна истина която може да се случи някой ден. Но, какво, ако ви кажа че то вече се случва?!... Ще има ли изненадани?! Или вие отдавна чувствате че нещо в ежедневието ви не е нормално?!... Поставянето на чипове в хората, е стратегия започнала още през близките години, но иначе отдавна я е имало.

В ТОВА НЯМА НЕЛОГИЗЪМ. ВСИЧКО КОНСПИРАТИВНО КОЕТО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ, В КОЕТО СТАВА ДУМА ЗА НЕЩО КОЕТО УЖ МОЖЕЛО В БЪДЕЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ - Е КОЛКОТО ЛЪЖА, ТОЛКОВА И ИСТИНА. ЗАЩОТО ТО ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА. ТЕ НЕ ДАВАТ СТРАТЕГИИ КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ ИДВАТ, НЕ СПОДЕЛЯТ ПЛАНОВЕТЕ СИ. ТЕ ПЪРВО ГИ ПРАВЯТ, А СЛЕД ВРЕМЕ ПУСКАТ *МУХАТА* СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВНИМАНИЕ И РЕАКЦИИ, МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ НЕЩАТА СА В КОНТРОЛЪТ ИМ. ТОВА Е ТЕСТ, ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА, ТЕСТ В КОЙТО ВИЕ СТЕ ОПИТНИТЕ МИШКИ ВСЕКИДНЕВНО.

Чиповете се слагат в хората, без те да разберат. Защото манипулациите се извършват по време на сън. Докато спите, вие може да бъде похитени, направо от дома ви. Няма да разберете с нищо че са ви сложили чип. Няма да ги има филмовите *плашещи звуци*, няма да има бързо ставащи неща, по нищо от ежедневието няма да го осъзнаете. Ежедневието ви ще си продължи по-същият начин и ако по някакво обстоятелство не започнете да усещате че нещо в живота ви не е същото, че нещо не е наред, вие иначе ще останете заблудени че всичко в живота ви е нормално.

ДЕЙСТВИЕ НА ЧИПОВЕТЕ.
Чиповете се поставят на определени места по тялото. Често в конспиративните сведения се приказва че ги слагали по ръцете. Истината е че могат да ги сложат навсякъде в тялото ви. Можете да бъдете уверени че чиповете се засичат със сигурност трудно, защото ако бяха лесно откриваеми щяха да си развалят стратегията. Тоест са невидими за рентгенографски анализ. Идеята им е да подчинят съзнанието на хората, да ги направят послушни, изпълнителни и понякога да ги използват като атентатори ( машини за убиване, оръжия в ръцете на демоните ). С чиповете те:

- Внушават мисли на хората. Подбуждат ги чрез шепоти, които хората чуват и приемат за нещо свое, или дори се заблуждават че чуват гласа на техните небесни закрилници.
Истината, чуват демоните, а НЕ добрите същества. Демоните ги следят, отчитат данни от тялото им, също чрез чиповете може да се очаква че четат човешките мисли, или поне успяват да подразберат какви неща може да мисли индивида, защото те са в търсене на опасни мисли. Както в съвремието официално се проверяват телефонните разговори за намеси на думи като "атентат, пожар, грабеж, бомба, убийство, конспирация и за главните държавни имена по света". Чрез чиповете, те са ловци на мисли, но и внушители на такива.
С тях манипулират сънищата ви, пускат ви внушения, страхове, ужаси, или лъжливи сънища.
 НЕ СА ВСИЧКИ СЪНИЩА ПЛОД НА ЗЛОТО, НО ДОБРОТО РЯДКО СЕ МЕСИ В ЛИЧНОТО СЪЗНАНИЕ.

- Използват хората като профили на акаунти. Могат да контролират действията на хората, както се контролира робот. Действието на контрола се случва когато индивида заспи. Съзнанието му е отслабено, както и контрола който влага към тялото си. Тогава чрез устроиството могат да контролират действията на съществото, по същият начин както акаунт от сайт. Демоните имат много такива акаунти и затова могат практически да действат инкогнито, през хората на който са поставили такива чипове, без диретно да си цапат ръцете и да се показват. Случайте на контрол се характеризират с това че хората не знаят какво са направили, или са усетили че го правят, но не знаят защо. Казват: "- Сякаш нещо ме накара.". А в постъпките им няма никаква логика, примерно защото нещо което са направи е в сериозно противоречие с живота им. Имат нормален живот, без да са имали лоши прояви, а изведнъж извършват нещо в разрез с принципите си. По този начин се извършват множество странни престъпления и фактори за които хората не си дават сметка.

Антихората и антисъщесътвата са на много места благодарение на чиповете. Но те не са всякъде. Хора без да знаят са техни роботи-агенти. А някой са станали такива след приемане на договор на които не са могли да откажат, били са задължени умишлено, срещу правото им на свобода и материално безпечаване, иначе - отнемане на живота им.

АКО ТЪРСИТЕ ДЯВОЛА, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО ДЯВОЛА Е ОТДАВНА ОКОЛО ВАС. ЩЕ ВИ КОНТРОЛИРА, ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВА И ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИ. А ВСИЧКО КОЕТО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ Е БОГАТСТВО, ВЕЩИ, ИЗЛИШНИ НЕЩА, ПО ПЪТЯ НА КОИТО ВИЕ САМИТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ ВЪВ ВЕЩИ В РЪЦЕТЕ НА ЗЛОТО.

ДОБРОТО НЕ СИ СЛУЖИ С КОНТРОЛ НАД СЪЩЕСТВАТА, А ЧРЕЗ ДАВАНЕ НА ДОБРИ ПРИМЕРИ, ЗА ДА ИЗВАДИ ОТ ВСИЧКИ, ДОБРОТО В ТЯХ КОЕТО СЕ Е СТАЙЛО НА ДЪНОТО НА ДУШИТЕ ИМ, ПОРАДИ СТРАХА В КОЙТО ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ. ДОБРОТО ИЗБЯГВА ДА ИДВА ВЪВ ВАШИТЕ СЪНИЩА, ТО ИДВА ЧРЕЗ РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В СВЕТА. СЪНИЩАТА И РАЗНИТЕ ДЕЛА ОПИСВАНИ КАТО МАГИИ СА ПЛОД ЗА ЗЛОТО, АКО НА ТЯХ СЕ ДОВЕРЯВАТЕ И ПРИЕМАТЕ ВСИЧКО КОЕТО ВИ КАЗВАТ, СЕ ДОВЕРЯВАТЕ НА ЗЛОТО И СТАВАТЕ НЕГОВО ОРЪЖИЕ.

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ФАЛШИВОТО И СЪМНИТЕЛНОТО, ДОВЕРЯВАЙТЕ СЕ НА ЛИЧНАТА СИ ПРЕЦЕНКА, МИСЪЛ, ВОЛЯ. БЪДЕТЕ ЖИВИ, БЪДЕТЕ ЛИЧНОСТИ, А НЕ РОБОТИ.
 Правете което чувствате че е правилно, стремете се съм доброто. Упражнявайте личната воля в живота си, избягвайте да се влияете от каквото и да е. Ако някой ви предложи нещо, по-добре внимателно обмислете и откажете, за да не попаднете в капана. Важно е да можете да вземате бързи решения, защото злото се възползва и от колебанията. Когато се колебаете, то ще идва да ви изкушава и ако намери слабото ви място ще ви улови и задължи. И ще отнеме свобода и живота ви.

ЖЕЛАНИЕТО НА ЗЛОТО Е ДА СТЕ УПЛАШЕНИ, СТРАХЛИВИ, ИЗНЕЖЕНИ. ОБЪРКАНИ. За да чакате неизбежният си край, но истината, краят ви не е неизбежен, вие имате силата да промените живота си и да кажете - НЕ, на злото. ЗЛОТО ИСКА ВИНАГИ ДА СПИТЕ И НИКОГА ДА НЕ СЕ СЪБУДИТЕ.

6) Кои имат пръст в контрола и кои са просто сечива.

Злото е многолично. То се крие на важните позиции и на позициите които са предимно за заблуда на плячката. Злото желае да превърне хората в мравки и да ги третира досущ на  дресирани животинки. В общество на мравки, всички са еднакви и всички живеят за да изпълняват заповедите и капризите на ВЛАДЕТЕЛИТЕ ( в случая антихората и антисъществата ). Те нямат свобода, а живота им е заменим.
Общество на мравки е практично, икономично, организирано, но няма бъдеще. Защото мравките не могат да се променят, не им е позволено. Те са просто роби по закон и задължение. И докато мравките отдават живота си на антихората и антисъществата, онези пък се възползват и живеят като в "рай", като, защото не е реален рай.

Отличително за лицата на злото е че те често нямат точна народна или расова принадлежност. ( За прочелите до тук, съм против расизма и горе изложих защо расизма и нетолерантността са оръжия на злото. Но за осъзнаването на проблема е необходимо да се опишат наблюдаваните закономерности, с тях не изрязвам разисъм, а казвам че това се наблюдава като отличителни белези. ) Примерно. Много такива живеят в България, те се възпримат за българи, твърдят че са. Но ако стане дума за гемеологията им, се оказва че родословието им е смесено от няколко народности, а често и раси. На вид съществуването им прилича на експеримент, при който са били създадени различни къстоски на народности и раси. Същевременно всички знаят тенденцията владетелите да се обвързват и да създават поколение, независимо от коя народност са за да затвъждават силата си и укрепват властта си. Имайки предвид че ОНЕЗИ се имат за "господари", а всички други за нищожни, е логично те да сключват бракове помежду си, даже и да са от различни места по света. Прилича и на нацисткото търсене на по-добрата раса, при която чрез създаване на поколение от най-силните, и най-добрите, се цели създаване на бъдеща по-силно развита раса. Проблемът на смесените раси е че индивид от такъв характер не може да вземе точно място, дали да бъде с едните, или с другите и се отличава като нещо което е отделно, ново, изменчиво. Така че, ако много от тях се имат за българи, турци, сърби, италянци, германци и прочее, това не значи че са такива, нито че се приемат за такива. То е стратегия, всички те играят роля. Те се внедряват, те са под прикритие, до деня когато ще завладеят всичко и ще излязат установявайки едноличният си контрол - официално.
Антисъществата взаимно се крепят, имат силно чувство за обединеност и единност в каузите си. Присъстваща до вземане на властта, а след, както и при другите, те започват да се бият помежду си, за същата власт.

Наличието на американски бази навсякъде по света не е случайно. Със сигурност има и още много чужди бази навсякъде. База до база, буквално. В отношение на "какви манипулации се пишат в интернет, с какво се спекулира навсякъде". Имаше тези, слагащи възможността че от САЩ се подготвя програма на действия, чрез която да се заблуди земната популация че извънземните идват и тнк. За да се държат хората в подчинено състояние. Прочее, да ги разсейват докато ги завладяват. Но тезата е повече безпочвена, американците наистина реално биха имали полза от такова действие - факт. Но света не е от вчера, твърденията за извънземни, са си от както хората се съзнават като живи, битуващи същества. Логиката казва че американците правят свойте експерименти, но те самите са под въздействието на антихората, а те пък на антисъществата.
 Лично считам че инвазия на антихора и антисъщества има освен от Америка, от Турция, Сърбия, Италия, Германия, Англия, Израел и тнк. Не слагам тези които отдавна са се установили в България. Изобщо от много главни места, където имат бази.

ТЕ ЖИВЕЯТ В ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ, КЪДЕТО ИМА ЖЕЛЕЗНИЦИ, ТУНЕЛИ И ТНК. Така че, много от базите, са или входове към подземия, или отчасти място за експерименти и тнк. Като военните са както изпълнители, така и съблюдатели. Не е рядкост под всеки голям град, да има техен. Разбира се освен тях има много друговидови и роботи агенти внедрени в обществата. Те са сред вас.
   
7) Селектиране на екземпляри

И написаното не е нелепо, нито абсурдно. Наречете го военнен експеримент, стратегия, напаст и тнк. Всички експерименти са манипулации с живота на хората, разиграване, объркване, изрудяване. Унищожение на свободната воля. Обществото вече е ставало *свидетел* на много ужаси и извращения. Пример, спекулациите с шок новината за антихуманността с която американците са третирали затворници. Водейки ги на каишка и тнк, като животни. Едва ли някой пред това и насилието на други места по света би отхвърлил с лека ръка написаното. Експерименти навсякъде. Най-вероятно случилото се там е просто "намек", но и *развей прах*.
 Антисъществата искат хората от различните нации да се объркат до такава степен че сами да се избият. Извръщенията доказват че има истина, но факта че са направили снимки и са доспунали случилото се да излезе на яве, показва друго. Че антисъществата искат съвсем да подлудят хората, така че да не могат да разпознаят доброто от злото. И ако някоя начия има индивиди, организации и рамки следващи антихуманизма, трябва да се запитаме колко и какви агенти и роботи-агенти имат там. Защото те просто са объркани, или са изкушени че ще стигнат голямата власт. Но антисъществата имат едно неприятно качество - те не споделят властта си с другите. Просто ги залъгват.

Теми:

4.Издевателства над иракски затворници шокираха света
http://bulgaria.indymedia.org/article/33009?region=otherpress&language=bg&comment_limit=0&comment_order=asc&condense_comments=false&include_comments=true&print_page=true
5.Америка така и не си взе поука
http://www.dw.de/америка-така-и-не-си-взе-поука/a-17595701

Те разузнават, следят обществото, което третират за екземпляри. Тяхна жертва стават - неудобните и самотниците. Защото е по-лесно да бъдат премахнати те, понеже не участват много в живота на другите и отсъствието им няма да направи силно впечатление. А останалите неудобни, превръщат в роботи. Зомбират ги. Трети от обществото просто заплашват и задължават с изкушаващи материални блага, за да се съгласят да изпълняват каквото им се каже. Четвърти които се изявяват с по-силна воля, опитват да подлудят, оклеветяват ги, настроиват всички срещу им, за да бъдат намразени. А ако и това не помогне, ги изкарват пред всички луди, побъркани, ненормални. Техните агенти в обществото подгласят за тази дейност, така че всички останали нормални хора да се заблудят че са луди и овчедушно да приемат масовата манипулация, като тръгнат да се водят от общите приказки на всички, защото *така се говорело*.

НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО СЕ ГОВОРИ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ КОЛКО КОМЕНТАРА ИМАЛО ПРОТИВ ИЛИ ЗА ПОД НЯКОЯ СТАТИЯ, НЕЗАВИСИМО КАКВА Е. НЕ СЕ ВОДЕТЕ, А МИСЛЕТЕ. СПРЕТЕ ДА БЪДЕТЕ С РОБСКО САМОСЪЗНАНИЕ. НЕ БЪДЕТЕ ЕДНИ ОТ СТАДОТО, ЗАЩОТО СТАДОТО НЕ Е ИСТИНСКО, СРЕД НЕГО БРОДЯТ МНОГО ДИГИЗИРАНИ ЛИСИЦИ. ТЕ СЕ ПРАВЯТ ТУ НА ВЪЛЦИ, ТУ НА УСЛУЖЛИВИ И ДОБРОДЕТЕЛНИ.

Злото идва чрез договори и съгласие. С помощта на тях и много други изкушения и манипулации - иска да ви притежава. Всеки трябва да внимава много какво му дават да *подпише*, какви данни искат за вас, какво проверяват за вас. Защото чрез множеството споразумения, особено от фирмите и монополните организации занимаващи се с данъците, събират данни за вас. На вас това ще ви се стори нищожно, но те искат да знаят всичко за вас. Колко сте, какви сте, за да ви сложат в списъците си. Особено ги интересува имате ли други къщи и апартаменти. За да знаят къде другаде да ви потърсят и случайно да не им избягате. Събират данните междудругото все едно ви задават нормални запитвания за договорите си. Съвет - мислете преди да пишете и внимателно се загледайте дали листа който попълвате, не съдържа и нещо съмнително. Същото важи и за всички други начини по който ви питат нещо. Проявявайте особено внимание, когато чуете изразите запитване за - *Социалогически служби*, *обществено запитване*, *социални експерименти* или каквито и други да ви питат нещо. Не бъдете наивни, защото злото не е наивно и ще се възползва винаги.

Медиите са удобни за внушения, най-приближени са до хората.
Телевизия гледа почти всеки. Медиите са предимно частни, програмите им задоволят потребностите на богатите им притежатели. Не трябва да се изненадвате от появата на много странни предавания, в които се обсъждат теми за - извънземни, ада, рая и тнк. Приемете ги като предпоставка за идващото. Сложени за да ви подготвят психически за стратегиите с които е по-вероятно да ви подчинят, отколкото да ви освободят от проблемите и тревогите ви.

На вниманието. Странните превозни средстава из града, не са обикновенни. Ако видите голям ван, нещо с големина на камион, каравана. Паркирано някъде за през нощта, или временно, въпреки че на тази улица няма навик да присъства - това означава че може да ви следят и да се провежда експеримент. В големите камиони и ванове да има апаратура. Да получават и предават неща до вас. Примерно - до чиповете в някой, като същевременно подслушват какво говорите и тнк.
 Естествено подслушването включва и обикновенните неща - домашен телефон, GSM, интернет. Оглеждайте се и за коли, които ви се струва че ви следят, но тяхната задача обикновенно е да ви провокират и плашат, за да не обръщате внимание на опасностите около вас. Естествено, ако са ви сложили чип, ще ви локализират с него, където и да сте, освен ако не се намирате някъде където нямат обхват.

8) Тайните общества.

Уверен съм след 4) подразбирате какви неща може да се крият в тайните общества на Европа и защо са тайни.
Съществуват най-спряганите, те са многобройни на Балканите.
1- Масони
2- Сатанистки
3- Илюминати
4- Разни други с псевдо религиозност, нацизъм и фанатизъм.

Лично, нямам съмнения че антисъщества стоят зад учредяването на много от сектите. А в България сектантството, интересно, но не се приема за нещо лошо! Всъщност никой не обръща внимание, хората умират по улиците, никой нищо съществено не казва, сякаш е нормално! Тийнейджърите влизат в организациите, името им не винаги е строго сектанско, често се прикриват като клубове. Защото думата "секта" предизвиква притеснения в хората, въпреки че им е все едно дали ги има, тъй като на хората не им прави впечатление какво правят децата им. Докато думата "клуб" е по-мека и приветлива. Зад нея спокойно може да се крие и сектантска практика, но нали е "клуб", кой го вълнува. Антисъществата подбират определени индивиди, за тях нещата са експеримент.

Имайки предвид тайните общества
. Смъртните случай в България са чести. Много от тях остават неразкрити, а повечето от тях се обявяват за самоубийство. Изчезват хора. Минават няколко дни, седмица, две и темата се поизбледнява и се сменя, сякаш изчезването няма значение, въпреки че се обсъжда. Защото всеки е доволен от това че живее, а на никой не му пука какво се случва, докато не й/му се случи лично. Показателно е как животът в България ( а вероятно и навсякъде ) вече не се цени, никой не му пука кой е жив и кой не. Хората са в едно премирено овчедушие, пасат си тревицата, отвреме на време чуят за нещо лошо, надигнат врат, наострят стреснато уши, сякаш опасността идва и за тях. Като я не чуят, кротко се отпускат, свеждат глави и продължават пашата си. Грубо, сурово, обидно, наречете написаното, но това е съвремието.

Съмнения за всичко, никой не бива да има. Антисъщества, антихора, секти и тнк.

ПЪРВИ ПОКАЗАТЕЛЕН СЛУЧАЙ. Пример - Жената която се самозапали в центъра на София. Жена имаща дете, имаща роднини. Живееща нормален живот и изведнъж решава без никакви социални проблеми - да се запали и то пред погледите на всички, на най-общественото място. А тя не беше първата, но нейният случай беше най-показателен. Очевидно, или са я задължили с нещо - договор, заплаха за семейството й, обещание, или са я контролирали като робот. Не е могла да откаже, не е имала силна воля.

Статия:

Жена се запали пред президентството /ОБНОВЕНА/    Случка от 03.11.14г.
http://www.burgasnews.com/novini-stranata/79465-zhena-se-zapali-pred-prezidentstvoto


ВТОРИ ПОКАЗАТЕЛЕН СЛУЧАЙ. Пример - Статията е от 03.12.14г. с заглавие "100 мозъка изчезнаха от Тексаския университет.". Битово погледнато, крадат се пари, скъпи вещи, коли и тнк. За какво им е мозъци?!... Нормално е всеки да даде свое предположение в оптимата от канибали, до обичайните вандали решили да пласират нетипична стока на черният пазар. Но вземането на 100 съда с мозъци, не е лесна задача. Първо че трябва внимателно да бъдат изнесени, всеки един отделно. Второ, не може това да бъде направено наведнъж, защото съществува нещо като план на сградата, а там освен стай присъстват и по-тесни участъци - коридори. През тях не могат всички да минат заедно. Следователно 100 съда с мозъци са взети от много индивиди, вероятно 10-15 души. Или ако са били по-малко от 10, то някой от сграда е бил свръзката и е спомогнал за деянието. Кражбата е организирана, добре замислена, методична. Взели са ги, защото не са могли да чакат повече. Бързат за нещо. Въпрос: "- Какво ще правят с всички мозъци?". Отговор: "- Ще провеждат експерименти. Подготвят материали за клониране и усъвършенстване. Включващо евгеника и проучаване на мозъците за достижения в еволюцията на човешкото съзнание. Главната причина поради която ги вземат , е защото се подготвят за предстоящи събития. Събират всичко което може да бъде загубено и разрушено, а е важно. Те се подготвят за война.". В аспекта на същото, изчезват и много други вещи. Включително тленни останки на светци и прочее артефакти, а ще изчезнат и още повече. Други също, но се заменят с фалшификати. Събира ги едно и също общество - на друговидовите. Въпрос: "- Антисъществата *демоните* имат ли морал?".
 Отговор: "- Моралът им включва лични, може и да изпитват и друго, но са предимно студени същества. На тях не им пука за хората, на тях не им пука особено и за себеподобните им, освен ако не се чувстват задължени. Интересува ги целта да вземат повече и да не губят нищо. Отначало за всички свой, накрая всеки за себе си. По-манталитет те не са по-различни хората, изучават ги, защото не ги разбират напълно. Не разбират характера на човешката емоционалност. Поначало в антисъществата няма емоции, те са пресметливи, прагматични, рутинни и горе-долу жестоки. Живота им ги е направил безчувствени, те симулират чувства, но не го изпитват. Чрез взетите тленни останки те мислят да съградят нов свят, да клонират конкретните индиви. Очакванията им са че така видът им ще просперира. Визията им много прилича на нацистката, само че те оперират повече с човешката психика, настроиваки хората едни срещу други. Защото когато използват роботите-агенти и свойте, нормалните в обществото ще си помислят че за лудостта са виновни хората. Но единствената вина на човешкият вид е че хората са прекалено уязвими психически, лесно се влияят и прекалено много се отдават на изкушенията сложили розовите очила. Всички онези приказки с които заливат света в момента, за положителното мислене, са глупости. Искат да мислите положително, да бъдете хвърчила, докато те ви държат конците отдолу и правят по земята всякакви кръгчета.".


9) - Изчезналите.

Често си изчезванията на хора. Обявяват ги обикновенно за заминали някъде, може би трафик и тнк, или пък безследно изчезнали. След време на някой такива им намират телата. Някой са жестоко убити, но без причина, а други пък изобщо не се появяват.
    Изчезналите безследно затворници под земята, като ги подлагат на социален или други експерименти. Задържали са ги, защото са били неудобни, изолират ги от обществото, за да не предизвикат суматоха. Предполагам съществуването и на обстановки по Луната и в космоса.
    Убитите са два типа. Просто премахнати. И втори, взети. На взетите прехвърлят съзнанията в други тела. Много от уж самоубилите така са станали част от популацията им, като слагат съзнанието им в предварително заготвено генномодифицирано тяло. А старото тяло изхърлят, чрез инсцинировка на убийство. Така външно изглежда сякаш някой е убил другия, като обичайно престъпление. Но все остава без ясни причини.
  А колкото до всички други, тях просто ги следят, в търсене на нещо интересно.
  Другорасови има в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора. Изобщо в големите градове без изключения. Както казах, има и добри и лоши цивилизации. А има и висши цивлизации, но те си имат друга работа и са далеко. Каквото при хората, такова и при тях, с изключение че не гледат добре на хората и на всички други които не са като тях.

Статия:

"100 мозъка изчезнаха от Тексаския университет" статия от 03.12.2014г.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ty380VyfTGoJ:bulevard.bg/news/100-mozaka-izcheznaha-ot-teksaskiya-universitet-6224.html+&cd=9&hl=en&ct=clnk&gl=bg


=========== Заключение ===========

Да се върнем на темата за кукловодите. Въпрос: "- Кой дирижира театъра? Кой стимулира антихуманизма?" Отговор: "- Антихората предизвикват антихуманизъм, но те действат по командите на антисъществата."

Злото ще ви накара да пожелаете неправилното и чуждото. Да измените на принципа, морала и същността си. Така ще ви провокира че ако не внимавате накрая ще се чудите кой всъщност сте и ще се окажете от неправилната страна. Провокацийте ще целят даже да развратят представите ви за сексуалността ви. Подстрекавайки много мъже и жени да станат обратни и да се възприемат за противоположния пол.
  С което злото, правейки ви невежи са собствената ви същност, ще търси начин да премахне проблемната ви воля, така че да заобичате всички неправди, глупости и особено робовладелството, контрола с който ще ви третират.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Никой не задължавам да приема написаното. Всеки сам си решава. Факт, в България интернета се следи, следят се всички медии. Толкова малка държава, а толкова голямо манипулиране. Всеки да го приема както иска. Смях или не. Овчедушие или не. И още нещо, ако ви се струва че нещо ви се случва, но се съмнявате, бъдете уверени със сигурност ви се случва. Ако сте забелязали странно поведение в околните,  даже и това да са близките ви, запитайте се дали сте със същите лица които сте познавали. Целта ми е да ви накарам да се замислите, а не да провокирам параноя. Живота е по-голям от битовизма, сложен и до известна степен мазохистична шега, но се случва. Трудностите каляват волята, за които не я пренебрегват. В живота не всичко се решава с лекомислена диагноза - лудост, депресия или шизофрения и не всички които виждате са луди, депресирани и шизофреници. Същото и за делата им.
 За разумните - не дръжте навиците си еднакви и се опитайте да култивирате волята си.

==================================================

Всички включени теми.

1.Потресаващи факти за Американските бази в България     Първи бази уж от есента на 2007г.
https://alterinformation.wordpress.com/2013/04/22/805252/comment-page-1/#comments

2.http://bg.wikipedia.org/wiki/Американски_военни_бази_в_България

3.ООН назначи посланик за контакт с извънземни    Събитие и статия от 27.09.2010
http://profit.bg/news/OON naznachi poslanik za kontakt s izvunzemni/nid-69620.html

4.Издевателства над иракски затворници шокираха света    Събитие и статия от 30.04.2014г.
http://bulgaria.indymedia.org/article/33009?region=otherpress&language=bg&comment_limit=0&comment_order=asc&condense_comments=false&include_comments=true&print_page=true

5.Америка така и не си взе поука
http://www.dw.de/америка-така-и-не-си-взе-поука/a-17595701

6.100 мозъка изчезнаха от Тексаския университет    Статия от 03.12.2014г.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ty380VyfTGoJ:bulevard.bg/news/100-mozaka-izcheznaha-ot-teksaskiya-universitet-6224.html+&cd=9&hl=en&ct=clnk&gl=bg

7.Жена се запали пред президентството /ОБНОВЕНА/    Случка от 03.11.14г.
http://www.burgasnews.com/novini-stranata/79465-zhena-se-zapali-pred-prezidentstvoto


Тагове:   exitconspiracyloadtrue2,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: winterdefire
Категория: Новини
Прочетен: 107146
Постинги: 53
Коментари: 8
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930