Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 23:57 - Ще има ли бъдеще.Атентата в Бургас - под лупа.Други.Театър и постановки.Част4
Автор: winterdefire Категория: Новини   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2015 02:13


Към  част трета > ###
__________________

...Това обаче е невъзможно, гавно защото разследването е преминало без разпит на еврейските пътници, тях набързо са ги върнали в Израел ( сякаш точно за да не бъдат разпитвани ). А без разпит на най-преките свидетели, неможе да се говори за правдоподобно разследване.   Цитати:   "София, която беше подложена от месеци на натиск от Вашингтон и Тел Авив да посочи „Хизбула" за виновник за атентата, отнел живота на петима израелци и българският шофьор на автобуса, успокои израелския премиер Бенямин Нетаняху, който само половин час след атентата миналия юли публично обвини „Хизбула" и Иран. Не е изненадващо, че Нетаняху беше изключително доволен от новината от София и не чака много, за да призове ЕС да постави „Хизбула" в списъка си с терористични организации - стъпка с голямо значение, която би засегнала сегашните граждански права на мюсюлманите в Европа, особено на тези, които участват в събиране на средства за множеството социални услуги на „Хизбула" в Ливан.
"Междувременно американският посланик в Израел Дан Шапиро заяви, че Вашингтон ще помогне на Израел и България да разследват терористичния акт в Бургас".     Както винаги България е казала и направила каквото и е било заповядано ( така де, намекнато ). Всички имат голяма сметка да водят война, но действията им ще имат двойна загуба, защото основният проблем са антисъществата, а не конкретни нации. Редуцирането на човешката популация, помага на антисъществата да доминират, стават повече спрямо хората.      Въпрос: "- Какво ти е мнението за намерената шофьорска книжка и фалшивите американски документи на другите *терористи*, за които се е мислело че са съучастници?".  Отговор: "- Същото като при главният взривил се терорист. Документите им са издадени от разузнавателна институация, така както се дават фалшиви документи на тайните агенти.  Намерената фалшива шофьорска книжка на един от заподозрените, доказва че компрометирането след датата на Атентата в Бургас - не спира. Книжката нарочно е оставена на храста, за да бъде видяна, намерена и да се напише статия по въпроса. Интересно е, че най-обикновен тираджия, изведнъж решава да погледне към храст. Вижда книжката и я взема. Какъв е шанса?! Малък, нищожен, но все пак е станало. Случката има вид на не неслучайна, както в много от мистериозните самоубийства из България - често присъства подадено анонимно обаждане, или дори свидетелство на случен минувач. Случайни, анонимни - всички са съмнителни, за да бъдат в точния момент и първи да станат свидетели на престъплението - то не може винаги да се приема че просто са си стоели и зведнъж са имали *късмета* да видят всичко. Правилно е щом става дума за престъпления, първо да се мисли че, случайните са умислено видяли и че са имали общо със сценария на случая. Подават сигнал за нещо намерено, защото искат случая да продължи да бъде обсъждан и коментиран из обществото и интернет. Метод на контрола. Та колко тираджията е бил тираджия, а не едни от много участници - остава в границата на съмнението.   Цитат:    
  "Около 06.01.2013 "Тираджия е намерил на паркинг фалшивата шофьорска книжка на един от заподозрените за извършване на атентата в Бургас. Това е станало в началото на август в местността „Дервента", на 3 км. от Цар Калоян, разказаха работещи в заведения в района.". "Книжката стояла на храст. На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси. В деня, в който е намерен документът, духал силен вятър...". При оглед, оказало се че никой не е виждал терориста."
Книжката е била останавена, ако наистина я е намерил на храст, за провокация. За разбиране на провокацията трябва да се съотнесе къде е поставена - "На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси.". Отбивка, Варна - Русе. Показателна провокация, защото във Варна както и в Бургас е пълно с мистериозни самоубийства и мистериозни изчезвания. В Русе, явно е намек че Русе е завладян от антисъществата които планират кой къде и какво да стори за глобалния хаос и свръхконтрол. Но ако се вгледаме и в София, нещата не са много по-други. Знаменателното е, София е близо четири пъти по-голям от Русе, има население надвишаващо 2 милиона ( от което не всички са българи ), което прави София малко по-трудна за завласяване. Но прекално, защото под земята се таят много удобно места, където лабораториите да скрият инвентарите си и изследваните субекти.   В цитата: "През април 2014 главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че националността на атентатора вече е известна, но категорично отказа да я съобщи. Разследването било удължено."
Логично, причината да не оповестяват телесната националност на атентатора, е защото е с националност: 1.Българин. 2.Англичанин. 3.Европеец. Което се потвърждава от: "Резултатите от аутопсията в София показаха, че мъртвият терорист бил "бял и имал светли очи". Мълчанието по въпроса националността не е правилно, но се прилага нарочно, защото е много възможно атентатора, или да кажем контролираното тяло, да е било, или приличало на изчезнал българин преди време.   Пример за такова обстоятелство е:   Случаят на Тероризъм - 25.05.2013 - С Атентат Дагестан / Махачкала - край министерството. Атентаторка се взрива в кола, до полицай. Преди седмици се водила за изчезнала.
 Няма изненада, хора постоянно изчезват. Едните похищават, прехвърлят съзнанията им в други тела, а оригиналните тела умъртвяват и захвърлят из някое местопрестъпление. А на други използват телата до последно - за/като атентатори.     ЗАКЛЮЧЕНИЕ. Да търсиш проблема в съближните си, се оказва най-лесното нещо на света. Да кажеш: "- Тези са виновни, онези са виновни" ...и все да сочиш народи, все хора. Дали ще се търси вина в американците, да се има предвид популацията на човешки същества, на еврейте, на българите, или на който и друг да е човешки народ - е без смисъл. Защото грандиозните проблеми които заплашват човечеството не могат да намерят обяснението си единствено с човешкия вид. Време е хората са се мислят че отдавна не са сами на планетата и ОНЕЗИ ( антисъществата ) не им мислят доброто. Искат да ги владеят, да завземат животите им, да ги контролират. Наивността убива и с напредване на събитията ще започне все повече да проличава. Оцеляващите - са преборилите се с наивността си. Грешка е предоверяването в медийните обеждения, които пък са сценарии на многото контролирани инстанции стигащи до анстисъществата. Всеки трябва да се доверява на първо място на усета си, на второ на разсъдъка си, на трето от логиката на фактите. Защото тези са нещата които няма да излъжат никой. Всичко друго ще се постарае да ви вкара в заблуди и фалшивости.           ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ===================================================================================== Тероризъм - С Атентата в Шарли Ебдо, Франция
( Арестуваният у нас французин контактувал с Шериф Куаши Това се е случило преди заминаването на Жоашен от Франция 29г. в последните дни на декември. )   ===================================================================================== ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ   ____________________________________________ Факти:   - Хасковският окръжен съд наложи мярка „задържане под стража“ на 29г. французин от хаитянски произход Фриц Жоли Жоашен. - Той беше задържан на 12 януари въз основа на европейска заповед за арест след оплакване на съпругата му, че е отвлякъл 3г. им дете и че изповядва радикален ислям. Няколко дни по-късно пристигна и нова заповед за задържане, този път за участие в терористична група заедно с единия от братята Куаши, убили 12 души в редакцията на сатиричния вестник „Шарли ебдо“ в Париж. - В заповедта се посочва, че той е опасен за детето си, тъй като проповядва радикален ислям. „Тя казва, че преди 15 години той е приел исляма и в последните години се е радикализирал във връзка със събитията в Близкия Изток“, заяви наблюдаващият прокурор. - Мъжът е бил задържан на 1 януари на граничен пункт "Капитан Андреево" по обвинение, че е отвлякъл 3г. си дете. Жалбата е на съпругата му, която сигнализира, че детето ще бъде отведено в Сирия, за да бъде възпитано и обучавано в радикален ислям. - Соченият за терорист заяви още, че обича Франция и иска да се върне в родината си, където го чака тежко наказателно разследване за тероризъм и участие в престъпна група, подготвяла терористични актове. - За Фриц-Жоли Жоашен има две Европейски заповеди за арест. Едната е издадена от прокуратурата във френския град Бобини по обвинението за отвличане на малолетния му син и извеждането му зад граница. Другата обаче, издадена на от съда в Париж срещу Жоашен, е за тероризъм – участие в организирана престъпна група за подготовка на терористични актове. - Фриц-Жоли Жоашен не пътувал сам към Турция. Според АФП е била с трима души, които също познавали Шериф Куаши. - Френският гражданин бе задържан в новогодишната нощ на граничен пункт „Капитан Андреево“ в автобус пътуващ от Париж за Истанбул.   ___ Обвиняем: - На миналото си заседание съдът отхвърли ектрадицията на Жоашен по обвинението, че е отвлякъл 3г. си син, мотивирайки се, че според българските закони няма престъпление, когато родител пътува с детето си. - Пред съда Жоашен отрече обвиненията в тероризъм, но призна, че е близък с единия от парижките атентатори - Шериф Куаши. По думите му двамата били близки от деца. - Жоашен твърди че е невинен и отрича да познава други освен единия от братята Кауши, прославили се с терористичните актове. - Жоашен няма против да бъде екстрадирането в Франция, за да докаже невинността си. - Отрече да познава други от посочените за терористи, освен единия от братята Куаши. Отношенията между двамата всъщност започнали от детството им, но били по-скоро работни. Жоашен осъди убийствата и заяви, че е съпричастен с кампанията „Аз съм Шарли”. - Пред българския съд Жоашен потвърди, че са стари приятели с братята Куаши. Пред bTV французинът заяви, че има само бизнес отношения с братята. „Ние продавахме дрехи и обувки заедно, беше само бизнес връзка”, каза той и допълни, че не е бил наясно, че те подготвят каквито и да е било атаки.   ___ Мярка на задържане: - "Съдът постанови незабавно уведомяване на Върховна касационна прокуратура, която е задължена в 10-дневен срок съвместно с френските власти да организират екстрадирането и физическото предаване на лицето", поясни Славова. - Мярката е въз основа на европейска заповед за арест, издадена от Главния съд в Париж с обвинение за тероризъм и участие в организирана престъпна група за подготовка на терористични актове - В мярката. „В нея вече се споменава конкретно за участие на лицето в организирана престъпна група, с цел терористични действия, както и за съпричастност по-скоро и по-точно казано за няколко контакти на Жоашен с Шериф Куаши“, обясни наблюдаващият прокурор Дарина Славова за Нова ТВ. - Контактите са установени преди заминаването на Фриц Жоашен от Франция в последните дни на декември.   =========================== Анализ на ситуацията =========================== ______________________________       Тероризмът се превръща във водеща тема, след всеки терористичен акт. Преди него, тероризма се позабравя, но при трагедия изведнъж всички институции се надпреварват да намират терористи, или да оказват подкрепа в залавянето им. Остава неясно, защо тези действия се случват единствено след трагедия, но не и преди нея. Защото лица със съмнителни цели се разхождат из Европа, Балканите, България - отдавна. И точно да обмислим въпроса и изведнъж разбираме че българските институции са се задействали защото от Франция са издали заповед за задържането му. Или да кажем - европейска заповед. Нима то значи че в България всичко функционира единствено по чужди заповеди?! Явно да. Видно е че множество дела относно престъпни фактори се точат години, до към десетилетия. А ето, веднъж при получаване на еврозаповед и законодателната система се задейства на пълни обороти. С такава скорост на действие, че на бързо хващат заподозрения, изправят го пред съд и се готвят час по-скоро да удоволетворят дошлата европейска заповед. Излиза че за да се разрешават проблемни казуси в България, трябва за всичко и всеки път да идват заповеди от Европа! Доказателство че българската държавна система е зависима не само от средствата, а буквално от всичко. Тогава практически, не българите управляват България, а други, които казват на българите какво да правят.    ПЪРВО. Случаят на Жоашен е интересен с това, че е издадена заповед за задържането му от Франция, но чак на 12.01.2015. А го обвиняват в съучастничество с терористичната група уж отговорна за двата Френски атентата, единия над редакцията на списанието "Шарли Ебдо", другия в/за еврейският магазин, случили се на - 07.01.2015 и 09.01.2015. Това са три дни докато установят че е имал общо с двамата братя терористи Куаши. Интересно е как националната сигурност на Франция е пропуснала факта, че Жоашен има познанство с един или повече от Братята, докато са разследвали за общото между терористите, а се разбират чак след часове, или да кажем три дни. Защото заповедите във ерата на интернета, стигат бързо, без значение за къде.  ВТОРО. Жоашен е имал три дни преднина от края на атентатите в Франция на 09.01.2015, бил се е запътил през България към Истанбул, Турция, а според майката на 3г. им дете което отвлякъм - към Сирия, където, отново според майката, детето щяло да бъде възпитано и обучавано в радикален ислям. Тук интересна подробност е че за три дни ( приблизително ) Жоашен, не успял да стигне до Сирия, нито до Турция. Задържали го на граничния пункт в новогодишната нощ. На вид нищо особено, но нека си припомним факти от други случай:   1]- Атентата в Париж на 07.01.2015 и 09.01.2015. - Загинали общо 17 души. Интересната подробност, сред атентаторите имало жена на 26г. на име Хаят Бумедиен. Жената била с тримата атентатори в редакцията на списанието "Шарли Ебдо". При бягството й от редакцията, към еврейският магазин, жената изчезнала. Следите и се изгубили. Твърденията са, че... "26г. жена е напуснала Франция и е в Турция или вече е преминала в Сирия. Според CNN, позовавайки се на източник, близък до френските спецслужби. А според френски медии, още преди да неутрализират Кулибали, тя е била вече на Турска територия. ( Според статии от 11.01.2015 )".  Терористите са стояли в редакцията в продължение на 48 часа, след което идват френските спец. служби. Следователно бягството е станало рано на 09.01.2015г. А от статии на 11.01.2015 се пише че жената е напуснала Франция и отишла в Турция или Сирия ( даже има съвпадение с изборните дестинации, на Хаят Бумедиен и Фриц Жоли Жоашен, ако се разчита на твърденията. И тук се получава една невъзможност. Жоашен е разполагал с приблизително три дни, до ден и нещо, а е стигнал едва до българската граница където е бил задържан. А Хаят Бумедиен от 09.01.2015г до 11.01.2015, разполагайки с приблизително два дни, като се вземе в предвид твърдението че е било първо съобщено и след часове написано в статия. То е нелогично как тя е успяла да стигне до Турция, или чак до Сирия, толкова бързо и без никой да я залови?!... Тук сведенията пропадат и както го анализирах в Тема Пета - жената или е тръгнала за другаде, предварително подготвена и взема данните, както и предметите които са били истинската цел. Или са я заловили на излизане, някоя от много тайни служби и за да не се задават въпроси са казали че е заминала, изчезнала. ( Относно случая на Терористичният Акт в Франция в Тема Пета - след извеждане на всички съвпадения с други случай и фактите, установих че както много други - е театрална контролирана постановка за реализиране на истински цели, елиминиране на определени лица и индивиди, прикрити чрез ХАОС, част от стратегията на антисъществата за глобален свръхконтрол и нов световен ред ).   2]- Атентата от Бургас, България на 18.06.2012г. В анализа на атентата от ТЕМА ВТОРА и ТЕМА ШЕСТА, изведох логическото съждение че самовзривилото се лице, определяно за атентатор е нямало как свободно да премине през държавните граници с намерените фалшиви американски документи. Защото са били достатъчно некачествени за да ги разпознаят веднага. Щом на място са установили фалшивостта им, няма начин при преминаване на границата с тях, да не разберат че са фалшиви. При което щеше да се случи същото което е станало с Жоашен - да бъде/бъдат задържани. Факт, че не са дошли от зад границата, а вече са били в държавата. Факт, че фалшивите американски документи са подхвърлени компромати.

Мненията ми за случая на Жоашен, възможно е да няма директно общо с терористичните актове в Франция. Но индиректно има - познавал е единия от братята Куаши. Ако е невинен, то бяга защото знае че ще стигнат до него. Така се стига до извода че каквото и да му е отношението към случилият се терор, то знае нещо. И това което знае, е нещото което от Франция искат, затова са издали заповед за задържането му. Приемайки на доверие показанията на жена му: „Тя казва, че преди 15 години той е приел исляма и в последните години се е радикализирал във връзка със събитията в Близкия Изток“, заяви наблюдаващият прокурор.". Та, ако това е вярно, за 15 години няма начин да не е навътре в стратегиите на терора. Имайки предвид обаче че тероризма е фалшива продукция на антисъществата от САЩ, Западна Европа, а явно се мъти нещо в Близкия изток, то данните които заловения Жоашен ще знае, ще са по-скоро свързани с каква е била истинската задача на мнимите терористи и какво са взели. Или пък какви са следващите им целеви места.  Разбираемо е защо е тръгнал през България, но е странно че е отвлякъл 3г. си дете, при условие ситуацията не го е изисквала. Според думите му се е познавал с единия от братята терористи, още от деца. Да беше вярно нямаше да има причина за притеснение, очевидно си наскоро преди терора е имал кореспонденция с единия от братята. Осъзнавайки това се е усетил че не може да остане. Оповестението че в колата с която пътувал имало още трима души, също познати с единия атентатор, подсказват че в ситуацията наистина се крие нещо голямо. Естествено, отново нечии интереси, много тайни и много лъжи.       ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ===================================================================================== Тероризъм - С Атентат Волгоград - 29.12.2013 - на жп.гара.   ===================================================================================== ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ   ______________________________________________ Факти:     - Атентатор - жена ( версия 1 ) - Атентатор - Мъж ( версия 2 ) - 17 загинали. - 44 ранени. - ( версия 2 ) Установена е самоличността на извършителя на атентата на железопътната гара във Волгоград. Това е Павел Печонкин, съобщи агенция Интерфакс. По данни на източник от правоохранителните органи Печонкин е работил като фелдшер в "Бърза помощ", преди да се присъедини към екстремистка групировка от Дагестан и да приеме името Ансар ар Руси. - ( версия 2 ) Вчера руски медии съобщиха, че нападението е извършено от "черна вдовица", както наричат вдовиците на екстремисти, нападащи цивилни руснаци, за да отмъстят за своите близки, убити от руските сили за сигурност. Днес обаче руски агенции - Интерфакс и РИА Новости - посочиха, че разследването се насочва към човек, свързан с бойците в кавказката република Дагестан. Появи се името Павел Печонкин, преди година приел исляма, наричан също в руските медии "фелдшерът-уахабит". Родителите му и сега живеят в република Марий Ел, в малкото градче Волжск, пише "Московский комсомолец".

- Самоубийствен атентат "...на железопътната гара в южния руски град Волгоград, извършен от жена камикадзе, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на властите...". - "Местни високопоставени ръководители посочиха, че жената се взривила близо до детектора за метал, поставен на входа на централната жп гара в града, който бил претъпкан от хора." - Сред загиналите е "...полицай - 29-годишният Дмитрий Маковкин, е спрял терористката на входа на гарата, докато патрулирал. Това е позволило да бъдат избегнати много повече жертви, подчертаха от ведомството.".   ___ След атентата: - "40 от пострадалите са настанени в болница. Деветима от тях са в крайно тежко състояние. 9г. момиченце е с наранявания от средна степен." - "Самолет на руското министерство на извънредните ситуации е пристигнал във Волгоград, за да транспортира в Москва част от ранените.". - "Девет от загиналите, шестима мъже и три жени, вече са разпознати.". - При оглед на сградата сапьори са открили и обезвредили неизбухнала граната, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на говорителя на Следствения комитет на Руската федерация Владимир Маркин.   ___ Международни реакции: - "САЩ осъдиха самоубийствения атентат в южния руски град Волгоград, предаде ИТАР-ТАСС. „Решително осъждаме днешното нападение във Волгоград. Скърбим за жертвите и съчувстваме на техните семейства”, заяви говорителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Лора Лукас-Магнусон." - "Председателите на Европейската комисия и на Европейския съвет Жозе Барозу и Херман ван Ромпой порицаха днешния атентат във Волгоград. Барозу написа в Twitter, че решително осъжда това действие, както и че поднася съболезнованията си на хората в Русия." - "Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен също решително осъди терористичното нападение във Волгоград, довело до смъртта и раняването на много хора."

_____________
Към част пета > ###



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: winterdefire
Категория: Новини
Прочетен: 106868
Постинги: 53
Коментари: 8
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031